Zaterdag 18 en zondag 19 mei waren er alleen maar judoka’s te bespeuren in de sporthal van Opwijk. We ontvingen maar liefst 326 judoka’s, van 7 tot 56 jaar! De jeugd tot 13 jaar kreeg het randori-concept voorgeschoteld. Bij dit concept van tornooi staat de ontwikkeling en welbevinden van de jonge judoka centraal. Klik hier voor een uitgebreide brochure.

Zaterdag stond in het teken van U11 en U13 judoka’s. Bij u11 tekenden 69 judoka’s present waarvan 9 Opwijkse judoka’s. Bij u13 waren 9 Opwijkse judoka’s aanwezig van de in totaal 51 judoka’s. Plezier maken stond voorop en allemaal leerde ze iets bij.

Zondagvoormiddag was het de beurt aan U18+ judoka’s. Er schreven zich 153 judoka’s in voor de shiai. Het is van 1989 geleden dat er nog eens een shiai plaats heeft gevonden in Opwijk! Volgend jaar in mei is het opnieuw prijs!
10 Opwijkse judoka’s stonden klaar voor de strijd om puntjes te sprokkelen voor hun 1e of 2e dan. Lotte, Bram en Door konden 1x winnen. Amber stond scherp en won 2x. Tinne, Marie, Sander, Jan, Michiel en Tim konden niet profiteren van het thuisvoordeel en moeten hun kansen wagen op de volgende shiai in oktober.

Zondagnamiddag kwamen de jongste judoka’s in actie, 52 judoka’s waarvan 9 van onze club. Iedereen zette zijn beste beentje voor, goed gedaan!

Bedankt aan alle judoka’s, randorileiders, vrijwilligers om er een meer dan geslaagd weekend van te maken! Alle foto’s kan je hier bekijken.

Categories: Uitslagen