Met 4 judoka’s van trokken we naar de Vlaamse jeugdkampioenschappen in Zele. Hier komen de beste Vlaamse judoka’s samen om te strijden voor het podium. 

Voor Tinne en Sander is het avontuur na één gevecht afgelopen. Ze hebben een sterke kamp gevochten en de tegenstander laten vechten voor de overwinning. Goed gedaan, zeker als je weet dat jullie een van de jongste waren in jullie categorie. 

Lotte kon haar eerste kamp winnen met een mooie worp, gevolgd door houdgreep. Daarna verliest ze twee keer tegen sterke tegenstanders. Ze heeft alles gegeven en dat werk beloond met spannende kampen en een mooi gewonnen kamp. Johan had een topdag. Hij stootte met enkele mooie ippons door naar de plaatsen voor het podium en behaalde BRONS! Enkel de latere vice-kampioen kon Johan werpen na een uitputtingsslag.. Dat betekent dat Johan doorstoot naar het Belgisch kampioenschap in Herstal, volgende week zaterdag! Johan legde al judoënd een prachtig parcours af met een fiere coach als gevolg 🙂 En wie weet komt er volgende week nog een kers op de taart! Dikke proficiat en succes zaterdag!

Categories: Uitslagen