U11 Aalst
Lans was de enige Opwijkse judoka die afzakte naar Aalst, eerstejaars U11. 2x winst en 1x verlies, al kwam er bij dat verlies niet veel judo aan te pas van zijn tegenstander 🤷‍♂️. Goed gedaan!

U13 Aalst
Senne mocht starten en hij had er zin in, poule van 5 dus 4 keer kampen. Allemaal vlotte overwinningen zowel rechtstaand als op grond, mooi 👍. Daarna kwamen Thijl en Felix aan de beurt. Felix kon jammer genoeg geen vuist maken en verloor 3x. Thijl mocht 4x aantreden wat resulteerde in 4 overwinningen maar voor één ervan had de scheidsrechter geen omziens naar, jammer want die judoka mocht wel eens op zijn plaats gezet worden. Als laatste aan de beurt kwam Milan, aanvallend judo maar dit resulteerde jammer genoeg niet in overwinningen, komt goed bij de volgende afspraak!

Categories: Uitslagen