Zondag 22 januari trokken we met 13 judoka’s richting Moorsel.

Bij de U11: 3 meisjes en 4 jongens.

Lena start met winst maar verliest haar 2e kamp. Haar 3e wedstrijd gaf haar tegenstander jammer genoeg forfait. Fien en Tineke konden jammer genoeg geen enkel kamp winnen, maar wel weer wat bijgeleerd!

Milan en Kobe verloren beide hun eerste twee kampen, hierdoor wakker geschud winnen ze vastberaden hun laatste kamp. Ook Felix was niet wakker bij zijn eerste kamp en laat zich gemakkelijk werpen, zijn 2 volgende wint hij overtuigend. Als laatste kwam Leto op de mat, winst en 2x verlies.

Bij U13 was het voor Leon, Stan en Seppe hun allereerste tornooi-ervaring. Voor Leon en Stan zat er geen overwinning in vandaag maar een ervaring rijker. Seppe begon flitsend met 2 overwinningen, zijn laatste was een thriller waar hij nipt verliest. Thijl kon 2x winnen met zijn favoriete heupworp en 1x verlies. Warre komt al lachend op en af de mat, jammer genoeg 3x verlies. Merlijn mocht 4x aantreden, steeds de kamp moeten uitvechten met poulewinnaar als resultaat. Volgende keer wat meer naar de coach luisteren ;-).

Prima inzet van alle judoka’s, op naar het volgende tornooi in Meise!

u13aalst
Categories: Uitslagen