Onze ploeg vocht mee in afdeling 3C. Na een 3e plaats vorig jaar waren we gebrand om opnieuw op het podium te staan.

We werden enigszins onmiddellijk met de voetjes op de grond gezet door een verlies tegen Lichtervelde met 2-4. Volgende kamp tegen Tervuren (werden 2e in de eindstand) 3-3 gelijk. Winst tegen Merelbeke met 4-2 maar zwaar verlies met 1-5 tegen Ardooie (werden 3e in de eindstand). We sloten dag 1 af met een 7e plaats. 

Dag 2 traditioneel in de topsporthal van Gent. Opschuiven in de rangschikking was de boodschap maar podium halen werd wel heel moeilijk. 

Starten tegen Hooglede (met in de ploeg Kim Ramon, ex Opwijkse interclub judoka), verlies met 2-4. Weg was het podium 😏. Het volgende kamp tegen Wetteren wonnen we met 5-1. Tegen Kortemark spelen we gelijk 3-3. Eindigen doen we tegen Bonheiden (met in de ploeg Yonathan Bosman, ook een ex Opwijkse judoka) met een winst van 6-0. 

We schuiven 2 plaatsen op in de eindstand en worden 5e in de reeks. Mooi resultaat, bedankt aan de judoka’s en trouwe supporters!

Categories: Interclub