Zaterdag 27 april konden we starten met 2 judoka’s  die de U11 vertegenwoordigden,  Lans en Rania. Rania kwam als eerste aan de beurt, maar verloor haar eerste kamp. Haar tweede en laatste gevecht werd een overwinning met wazari! Lans moest jammer genoeg even wachten voor het zijn beurt was en moest terug even wakker worden. Hij verloor zijn eerste kamp. Zijn twee volgende kampen kon hij overtuigend winnen! Beide judoka’s lieten mooi judo zien en kunnen weer een mooie medaille boven het bed hangen.

Bij de U13 kwamen Noam, Mattia, Senne en Tijl aan de beurt. Noam en Mattia konden nog geen ervaring op voorgaande tornooien op doen, maar voor alles is een eerste keer. Noam kon 3 maal vechten, was zeer enthousiast en vol vechtlust. Noam kon elk gevecht de feedback van bij het vorige goed toepassen maar kon jammer genoeg geen winst pakken. Mattia kon zich in zijn 3 kampen steeds goed verdedigen maar trok jammer genoeg 3 maal aan het kortste eind. Voor beiden is de kop er nu af en zijn ze hun eerste ervaring rijker! Senne en Tijl konden al wat meer ervaring op doen en konden allebei hun 3 gevechten met veel overtuiging en mooie ippons winnen!

‘s Namiddags was het de jongsten: Ties, Ismaila Leander en Seppe. Zij konden meedoen aan de randoridag om ervaring op te doen en zich voor te bereiden voor hun thuismatch 3 weken later op de randoridag van Opwijk!

Categories: Uitslagen