Op zondag 28 april en trokken we met 6 judoka’s naar Mansio Meise.

In de voormiddag dames en U15.  Bij de dames U18+ -57kg mochten Marie en Amber tegen elkaar starten. Amber kon winnen van Marie. Beiden mochten nog 2 keer kampen en waren strijdvaardig en gedreven, maar de tegenstand was beter. In -70kg kwam Lotte in een poule van 5, ze heeft zich keer op keer goed kunnen verdedigen en kon 1 kamp winnen.

Bij U15 zaten Johan en Merlijn beiden in poule met 5 in categorie -55kg. Johan en Merlijn kampten eerst tegen elkaar. Ze kennen elkaar goed en het was een mooie strijd. Beiden mooie judo laten zien, maar Johan was klaar om zijn kampen te domineren. Johan won keer op keer. Proficiat met je eerste plaats! Merlijn heeft mooie aanvallen ingezet en goed verdedigd. Tot 2 keer toe bijna gewonnen, maar geen winst kunnen verzilveren.

In de namiddag was het eindelijk aan de beurt aan Linus in U18+ -55kg. Linus kon jammer genoeg niet scoren, maar heeft lang gekampt en mooie judo laten zien.

Categories: Uitslagen