Zondag 26 maart, dit jaar veel volk in vergelijking met vorig jaar, zelfs een Luxemburgse en Nederlandse delegatie!

De dames starten met Amber De Boeck, 11 deelnemers in de 57kg. Eerste wedstrijd mooi gewonnen met ippon en met vertrouwen naar de halve finale. Daar echter haar meerdere moeten erkennen net zoals in het gevecht voor de 3e plaats. 5e plaats.

Lotte Bailleul, 9 deelnemers in de -70kg. Eerste wedstrijd verloren en door blessure niet verder gevochten.

Aansluitend de heren U15. Johan Martin en Michiel De Bauw vechten in de -46kg, 9 deelnemers. Johan wint 3 wedstrijden op rij maar kan de kers niet op de taart zetten in de finale en dus zilver, mooi parcour! Michiel wint zijn kwart finale maar verliest van de latere winnaar in de halve finale. Verlies in het kamp voor brons, iets meer focus voor de wedstrijden!

Linus Bailleul, 8 deelnemers in de -50 kg. Winst tegen een Nederlander met houdgreep. Verlies in de halve finale, met meer zelfvertrouwen heb je kans om deze wedstrijd te winnen. Kamp voor het brons mooi gewonnen met houdgreep, proficiat!

Simon Leyers, poule met 5 deelnemers in de -66 kg. 4x verlies waar zeker meer in zat, wat offensiever vechten en dan komt dit wel goed.

Jarco Roebben, 12 deelnemers in de -55kg. Eerste kamp snel verloren en naar de herkansingen. Daar lang stand gehouden maar verlies.

Als laatste kwamen de U18 en 21+ aan de bak.

U18: Victor De Bauw, poule van 4 in de -50kg en Sander Van Goethem, 9 deelnemers in de -55kg. Beide konden geen van hun wedstrijden winnen.

U21+: Jan Van Malderen,12 deelnemers in de -81kg. 1/8 en kwartfinale overtuigend gewonnen met afwisselend judo. Halve finale verloren tegen Luxemburger met internationale ervaring. Kamp voor brons tactisch gewonnen, mooie 3e plaats!

Categories: Uitslagen